Каси Панел – иновацията при интериорните врати
Вътрешна врата Гама

Каси Панел – иновацията при интериорните врати

🕑 2 минути за четене Обновена на: 15 септември, 2023 в 10:48 часа

Днес ще си поговорим за един доста често срещан проблем, свързан с панелните жилища. Както знаете, при този вид строителство се монтират т. нар. ляти метални каси. Сложното при тях е демонтажът и вариантите в случая опират до два на брой.

Кои са вариантите при смяна на интериорни врати в панелно жилище?

Вариант 1: Въпреки всичкият прахоляк и мръсотия, ако все пак решите да къртите зида около интериорните врати, се подгответе за основно почистване и допълнителни разходи за замазване на строителния отвор.

Вариант 2: Отказвате се от демонтажа, но изниква друг проблем – разстоянието, което имате в момента от стена до стена с лятата метална каса е 80см, а поставянето на нова каса, стеснява пространството с около цели 10см и по този начин, светлият отвор се намалява до 60см. Разстояние, което се оказва изключително тясно, за да прекарате каквато и да е мебел или електроуред.

Нито един от двата варианта, не ви харесва, нали? За Ваш огромен късмет, на разположение е вече и още един, трети.

Каса Панел

Представям ви новите каси Панел, обличащи целия зид, с первази за от двете страни и, внимавайте, стесняващ отвора само с общо 3см.

Един чудесен начин да избегнете неприятното къртене и допълнителното неудобство от всичкия прах и мръсотия, които го съпътстват. Тези каси са специално разработени точно за подобни случай и могат да се поставят върху вашата стара каса. На външен вид са от същия материал и цветове като интериорните ви вратите и няма да се различават от тях по никакъв начин.

Предлагат се в два размера и биват регулируеми:

  1. Обхващащи зид от 60мм до 94мм. Каса Панел - схема
  2. Подходящи за зид от 130мм до 199мм

Каси Панел е едно иновативно решение, спестяващо ви доста неудобство и пари. А, не е ли именно това идеята на новите технологии – да правят живота ни по-лесен! Ако това решение Ви се струва добро и за Вас, то тогава Ви очакваме в нашите шоуруми или можете да разгледате онлайн каталогът ни на нашия сайт. Приятно пазаруане!

Сподели