Качествени интериорни врати от Дорман Добрич

В магазин за врати „Дорман – Добрич“ ще откриете интериорни врати с модерен дизайн и качествена изработка при това на ниски цени. Нашите вътрешни врати са перфектно допълнение към всеки тип жилище или офис. Стилни и елегантни, те ще впечатлят всички Ваши гости и ще внесат усещане за лукс и уют.

Висококачествените материали и иновативни технологии, с които са изработени интериорните врати, които предлагаме, дават усещането за желаното качество, подхождащо на всеки дом.

Ще намерите модели, подходящи както за всеки вкус, така и съобразени с настоящите тенденции при вратите.

Чешки Интериорни врати Гама на достъпни цени

Интериорни врати Гама

Серия Гама са чешки интериорни врати със стилна и модерна визия на много изгодна цена. HDF материалът, от който са изработени интериорните врати, ги прави по-стабилни, по-качествени и перфектни шумоизолатори. Ще ги откриете в най-разнообразни цветове:

  • Златен дъб
  • Бреза
  • Венге
  • Сив Кестен и др.

Моделите са гладки, фрезовани или със стъклени орнаменти, за да се съчетаят с лекота с интериора на дома или офиса Ви. Иновативното покритие, от полипропиленов ламинат, на интериорните врати Гама придава уникалност на дизайна, която се стремим да доставим на всеки наш клиент.

Немски интериорни врати Граде в магазин Дорман – Добрич

немски интериорни врати

Интериорните врати Gradde са немски врати изработени по иновативна технология. Покритието им е в пъти по-издръжливо на износване от обикновените интериорни врати предлагащи се на пазара. Благодарение на това са подходящи и за влажни помещения, стига да не са директно обливани с вода. Вратите се предлагат с два типа покритие. Ние от Врати Дорман град Добрич предлагаме достатъчно голямо разнообразие на врати Граде, както като цветове, така и като модели:

  • модели – Bergedorf, Reichsburg, Zwinger, Blomendal, Schwerin, Simpel, Wartburg и др.
  • цветове – Дъб Вераде, Сибирска Лиственица, Ясен Вералинга, Шведски дъб, Череша Сан Диего и др.

Попитайте нашите консултанти за монтаж на избраната от Вас врата и се насладете на комфорта, който ще внесе в дома Ви.

Алуминиева врата за баня, цвят Бял
4.4 (88%) 5 votes
Сортирай по
Цена
Брой заключващи системи
Цвят каса
Дебелина крило
Покритие
Размер крило
Размер врата
Цвят
Вградена аларма
Интериорни врати / Категории