Качествени интериорни врати от Дорман Добрич

Във Врати Дорман Добрич, ще откриете интериорни врати с модерен дизайн и качествена изработка при това на ниски цени. Нашите вътрешни врати са перфектно допълнение към всеки тип жилище или офис. Стилни, елегантни и изработени от най-качествените материали, те ще впечатлят всички Ваши гости и ще внесат усещане за лукс и уют.

Чешки Интериорни врати Гама

Интериорни врати Гама

Серия Гама са чешки интериорни врати със стилна и модерна визия на много изгодна цена. Изработени от HDF материал, предлагат отлично качество. Ще ги откриете в най-разнообразни цветове:

  • Златен дъб
  • Бреза
  • Венге
  • Сив Кестен

и др. Моделите са гладки, фрезовани и със стъклени орнаменти, за да се съчетаят с лекота с интериора на дома или офиса Ви.

Немски интериорни врати Граде

немски интериорни врати

Интериорните врати Gradde са немски врати изработени по иновативна технология. Покритието им е в пъти по-издръжливо на износване от обикновените интериорни врати предлагащи се на пазара. Благодарение на това са подходящи и за влажни помещения, стига да не са директно обливани с вода. Ние от Врати Дорман град Добрич предлагаме достатъчно голямо разнообразие на врати Граде, както като цветове, така и като модели:

  • модели – Bergedorf, Reichsburg, Zwinger, Blomendal, Schwerin, Simpel, Wartburg и др.
  • цветове – Дъб Вераде, Сибирска Лиственица, Ясен Вералинга, Шведски дъб, Череша Сан Диего и др.
Алуминиева врата за баня, цвят Бял
4.4 (88%) 5 votes
Сортирай по
Цена
Брой заключващи системи
Цвят каса
Дебелина крило
Покритие
Размер крило
Размер врата
Цвят
Вградена аларма
Интериорни врати / Категории