Филтър

Качествени интериорни врати от Дорман Добрич

В магазин за врати „Дорман – Добрич“ ще попаднете на интериорни врати с модерен дизайн и качествена изработка при това на ниски цени. Нашите вътрешни врати са перфектно допълнение към всеки тип жилище или офис. Стилни и елегантни, те ще впечатлят всички Ваши гости и ще внесат усещане за лукс и уют.

Висококачествените материали и иновативни технологии, с които са изработени интериорните врати, които предлагаме, дават усещането за желаното качество, подхождащо на всеки дом.

Ще намерите модели, подходящи както за всеки вкус, така и съобразени с настоящите тенденции при вратите.

Чешки Интериорни врати Гама на достъпни цени

Интериорни врати Гама

Серия Гама са интериорни чешки врати с модерна и стилна визия на много изгодна цена. HDF материалът, от който са изработени интериорните врати, ги прави по-стабилни, по-качествени и перфектни шумоизолатори. Ще ги откриете в най-разнообразни цветове:

  • Златен дъб
  • Бреза
  • Венге
  • Сив Кестен и др.

Моделите са гладки, фрезовани или със стъклени орнаменти,за да се комбинират лесно интериора на дома или офиса Ви. Иновативното покритие, от полипропиленов ламинат, на интериорните врати Гама придава уникалност на дизайна, която се стремим да доставим на всеки наш клиент.

Интериорни врати Граде в магазин Дорман – Добрич

качествени интериорни врати

Технологията, по която са изработени интериорните врати Граде е иновативна. Покритието им издържа многократно на износване спрямо обикновените интериорни врати, които се предлагат на пазара. Благодарение на това са подходящи и за влажни помещения, стига да не са директно обливани с вода. Вратите се предлагат с два типа покритие. Ние от Врати Дорман град Добрич предлагаме достатъчно голямо разнообразие на врати Граде, както като цветове, така и като модели:

  • модели – Bergedorf, Reichsburg, Zwinger, Blomendal, Schwerin, Simpel, Wartburg и др.
  • цветове – Дъб Вераде, Сибирска Лиственица, Ясен Вералинга, Шведски дъб, Череша Сан Диего и др.

Попитайте нашите консултанти за монтаж на избраната от Вас врата и се насладете на комфорта, който ще внесе в дома Ви.