Блиндирани входни врати от Добрич Дорман и метални входни врати

Нашите входни врати както блиндираните, така и входните, се предлагат в многообразни модели, дизайни и цветове, включително Антик, Африка, Спарта, Наполи, Венге, Златен дъб и други. Може да се запознаете също така за различните дизайни – с фрезовка или гладки, както и с видовете пълнеж, използвани за направата на вратите. Подробна информация може да получите в описанията на отделните продукти.

Филтър

Поставете от нашите входни врати в дома си и ще се сдобиете с врата, изпитана според нужните стандарти за сигурност:

  • Вратите, предлагани в Дорман Добрич, са снабдени с многоточкови стоманени ключалки, което ги прави сигурни срещу нападатели, а пантите могат да издържат на по-голямо налягане, отколкото стандартните.
  • С вратите от Дорман забравете за студа. Вратите са изработени с устойчиви уплътнения, които се вписват плътно в рамката, за да се намалят топлинните загуби и за да стане домът Ви по-енергийно ефективен.
  • Всичко това не само поддържа дома Ви по-топъл и намалява сметките за електроенергия, а също така намалява и външния шум.

При нас имате възможност да избирате между метални и блиндирани врати.

И двата вида са надеждни и ще Ви осигурят личното пространство, от което всеки се нуждае у дома.

Надеждни блиндирани врати на супер цени

Блиндираните врати са най-подходящи да защитите Вашето жилище, но това не пречи да се поглезите с една впечатляваща входна врата, защото както знаем „По дрехите посрещат“. Освен това може да се сдобиете с такава врата на абсолютно достъпна цена.

Метални врати за всяко жилище

Металните врати са достъпни и са на много ниски цени и предлагат съчетание с всеки един интериор.

Възползвайте се от нашите предложения и не се колебайте да защитите собствения си дом. Никой друг няма да го направи вместо Вас.

Метални входни врати

Метални входни врати - три врати
Металните врати са подходящи както за къщи, така и за апартаменти, вили, офиси, дори и за мазета.

Блиндирани входни врати

Блиндирани входни врати - три врати
Блиндираните врати се отличават едновременно със здравина и стил.